Andrei Caramitru lansează o ipoteză îngrijorătoare: ”George Simion e controlat direct de serviciile rusești”

  0
  220

  Andrei Caramitru a analizat comportamentul lui George Simion din ultima vreme și susține că o posibilă apartenență a liderului AUR la serviciile rusești nu este exclusă.

  Fiul lui Ion Caramitru spune că George Simion pare să se miște și să-și aleagă temele după un calendar dictat de altcineva. Caramitru Jr amintește de poziția lui Simion față de pandemie, față de problema apartenenței la NATO sau UE în contextul unei cedări a gradului de suveranitate, de problema naționalizării marilor companii , sau de raportarea liderului AUR la Rusia sau Ungaria.

  Andrei Caramitru: ”Toate temele lui Simion sunt fix ce spun rușii”

  ”Toate temele astea sunt fix, dar fix, ce spun sau vor rușii. Teleghidat. Să ne detașăm de occident, să fim prieteni cu ei.

  Și să fie destabilizare cât mai mare, haos complet aici – intern dar și extern (să fie scandal cu Ungaria și să fie scandal cu Moldova că să poată justifica rușii acolo intervenția – că Doamne Ferește, ne anexează). Sunt temele începute sistematic de celulele FSB/GRU care vor destabilizare și capturare a zonei (așa cum au încercat cu Dragnea)”, a scris Andrei Caramitru pe contul lui de Facebook.

  George Simion, în vizorul ambasadei SUA

  Pe de altă parte, Caramitru spune că poziția autorităților americane și moldovene față de George Simion și AUR sunt cât se poate de clare și indică o posibilă legătură a acestuia cu servicii secrete apropiate Rusiei.

  Andrei Caramitru lansează o ipoteză îngrijorătoare: ”George Simion e controlat direct de serviciile rusești”

  Lasă un răspuns